Wie ben ik

Mijn naam is Ineke Pancken. Ik studeerde voor Bachelor in de logopedische wetenschappen aan de Artevelde Hogeschool in Gent en behaalde mijn diploma in januari 2010. 
Sinds 15 juni 2022 ben ik niet geconventioneerd. 
Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten, waardoor ik op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied en de voorgestelde tarieven toepas. 
 
In 2010 startte ik als zelfstandige logopediste in hoofdberoep in een groepspraktijk te
Leuven. Nadien, in 2014 ging ik halftijds aan de slag in een WZC te Heverlee en deeltijds in een multidisciplinaire praktijk te Herent. Nu heb ik mijn eigen deeltijdse zelfstandige praktijk te Holsbeek! Tijdens mijn reeds 12 jaren ervaring in het werkveld kwam ik in contact met variƫrende leeftijdscategorieƫn en stoornisgebieden.

Ineke Pancken logopedist Leuven